A Pozsonyi Kifli Polgári Társulás egy nonprofit civil szervezet, amely minden bevételét közérdekű tevékenységre fordítja. Ha tetszik Önnek tevékenységünk, és egyetért céljainkkal, segíteni szeretne bennünket további terveink megvalósításában, azt a következőképpen teheti:

 

01. Önkéntes munkával

Legyen önkéntes a Pozsonyi Kifli  Polgári Társulásnál, és segítse munkánkat!  A tagsággal és az önkéntes munkával kapcsolatos információ itt található » 

 02. Adománnyal

Pénzadománnyal

Online adománnyal   

Bankszámlaszámunk (amennyiben átutalással szeretne), illetve elérhetőségünk (amennyiben kézpénzzel fizetne) itt található »

 03. Adója 2%-ával

Az éves jövedelme után az államkasszába már befizetett adó 2%-át minden évben felajánlhatja egy civil szervezetnek. Ajánlja fel nekünk! Bővebb információ a 2% felajánlásáról, valamint letölthető adóbevallási nyilatkozat itt található »

2%20szazalek%20huvegelges 

 04. Tárgyi adománnyal

Nézze meg mire van szükségünk, és ha van olyan tárgy, berendezés, amit fel tud nekünk ingyen ajánlani, nagy örömmel vesszük! 

Polgári Társulásunk archívumának bővítéséhez szívesen veszünk Pozsonyról szóló, Pozsonyhoz kapcsolódó képeslapokat,  fotográfiákat, dokumentumokat, könyveket.  Ha nem szeretne megválni dokumetumaitól, csaladádi fényképeitől, kölcsönözze nekünk, és mi digitalizáljuk. 

 05. Hirdetési vagy megjelenési felülettel

Pozsonyt népszerűsítő kampányunkat, honlapunkat, rendezvényeinket ajánló hirdetési vagy megjelenési felület hozzásegít bennünket, hogy népszerűsíteni tudjuk tevékenységünket. Ajánljon fel weboldalán médiafelületet, reklámlehetőséget, illetve segítsen hozzá, az ingyenes megjelenéshez.

További támogatási vagy együttműködési lehetőségekre is nyitottak vagyunk, írjon nekünk a pozsonyikifli@pozsonyikifli.sk címre.

Előre is köszönjük!